Contactgegevens

Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding Roeselare
Kattenstraat 65, 8800 Roeselare
Tel. 051.259.700
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.clbroeselare.be/documenten/Images/google-streets-icon.pngHoe het CLB te bereiken ?

 

Openingsuren

Het CLB is elke werkdag open van 8u00 tot 12u en van 13u00 tot 17u00.
Op woensdagavond open tot 18u00. Op vrijdag open tot 16u00.

Het CLB is gesloten van 15 juli tot en met 15 augustus, in deze periode kan je met vragen over scholen; studierichtingen ... terecht op www.onderwijskiezer.be.
Tussen Kerst en Nieuwjaar is het CLB ook gesloten, alsook de tweede week van de Paasvakantie 2019.

Je kan langskomen...

Tijdens de openingsuren kan je ook vrijblijvend langskomen; weet dat onze medewerkers echter vaak op school zijn of in gesprek. Als je een afspraak maakt, ben je zeker dat ze tijd voor je kunnen vrijmaken.
Als onze openingsuren voor jou echt niet haalbaar zijn, dan zoeken we naar een afspraak om buiten de openingsuren langs te komen.

Je kan telefoneren ...

Tijdens de openingsuren wordt de telefoon aangenomen door onze onthaalbediende. Als de CLB-medewerker die je nodig hebt aanwezig is, wordt de telefoon doorgeschakeld.
Indien niet, zal het onthaal doorgeven wanneer de CLB-er aanwezig zal zijn. In dat geval spreek je best goed af of je zelf terugbelt of graag wil opgebeld worden.

Je kan emailen ...

Je zit zelf als leerling of ouder met een vraag, weet dat je steeds een email kan sturen naar de medewerkers die de school begeleiden; te raadplegen via menu 'scholen'.
Indien je echt niet weet tot wie je richten met je vraag; stuur gerust een mail naar ons algemeen mail-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je vraag wordt dan doorgestuurd naar de juiste medewerker(s).